Kumpulan Cerita Wayang dalam Bahasa Indonesia serta Bahasa Jawa, Tokoh Wayang, Artikel Wayang, Lakon Wayang

ASMANE SATRIYA LAN KASATRIYANE


  • Raden Werkudara satriya ing Jodhipati
  • Raden Janaka satriya ing Madukara
  • Raden Nakula satriya ing Gumbiratalun / Bumi Retawu
  • Raden Sadewa satriya ing Sawojajar
  • Raden Gathotkaca satriya ing Pringgodani
  • Raden Antareja satriya ing Jangkar Bumi
  • Raden Antasena satriya ing Sapta Pertala
  • Raden Abimayu satriya ing Plangkawati
  • Raden Irawan satriya ing Yasarata
  • Raden Setyaki satriya ing Lesanpura
  • Raden Setyaka satiya ing Tambak Mas
  • Raden Sombo satriya ing Parang Garudha
  • Raden Udawa satriya ing Widarakandang
  • Raden Drestajumena satriya ing Cempalareja
  • Raden Jayajatra satriya ing Banakeling
  • Raden Kartamarma satriya ing Ngadilangu
  • Raden Aswatama satriya ing Sokalima
  • Raden Lesmana Mandra Kumara satriya ing Saroja Binangun
  • Raden Dursasana satriya ing Bajar Jumput
  • Raden Sengkuni satriya ing Plasajenar
  • Raden Anoman satriya ing Kendhali Sada
  • Raden Kumbakarno satriya ing Panglebur Gangsa
  • Raden Kartamarma ; satriya ing : Tirta Tinalang

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : ASMANE SATRIYA LAN KASATRIYANE